Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@21:34:36 GMT

دلیل قطعی آب در بیشتر مناطق اصفهان چیست؟

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۰۶۷۸

دلیل قطعی آب در بیشتر مناطق اصفهان چیست؟

در روز‌های اخیر شاهد قطعی آب در برخی از مناطق اصفهان بوده ایم که با انتقاد شهروندان همراه بوده است؛ معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: نسبت مصرف به تولید آب با یکدیگر برابر نیست که این موجب افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است. ناصر اکبری درباره افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان طی سه روز گذشته و گلایه شهروندان نسبت به این موضوع، اظهار کرد: دلیل قطعی و یا افت فشار آب در برخی مناطق اصفهان گرمای شدید هوا و افزایش مصرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی توضیح داد: در دمای بیش از ۳۵ درجه، هر یک درجه افزایش دمای هوا، سه درصد مصرف آب را بالا می‌برد که طی چهار روز گذشته دمای هوای اصفهان بین ۴۰ تا ۴۲ درجه بود و با توجه به تداوم این شرایط در روز جاری، اصفهانی‌ها با قطعی و یا افت فشار آب مواجه هستند.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با پیش بینی اینکه با بارش‌های پیشرو از فردا دمای هوا اندکی کاهش یابد، تاکید کرد: در شرایط فعلی سعی در تامین آب طبقات پایین را داریم، البته ممکن است در برخی ساعات گرم روز طبقات پایین نیز با قطعی آب مواجه شوند، اما با آبرسانی سیار مشکل شهروندان را حل می‌کنیم.

وی افزود: با وجودی که مخازن ذخیره آب در اصفهان آبگیری می‌شود، اما به دلیل افزایش مصرف، اکنون نسبت مصرف به تولید آب با یکدیگر برابر نیست که این موجب افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.

سرپرست روابط عمومی شرکت اب و فاضلاب استان اصفهان توضیح داد: دلیل قطعی و یا افت فشار آب در اصفهان گرمای شدید هوا و بالارفتن مصرف آب است.

مجید حبیبیان گفت: با توجه به کمبود اصفهان در منابع تامین آب، مخازن خالی می‌شود و فشار شبکه افت می‌کند و که این موجب قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.

وی با بیان اینکه در صورت درخواست مناطق آبرسانی سیار خواهیم داشت، افزود: مناطق ۴ اصفهان، ملک شهر و ... با افت فشار آب مواجه هستند.

سرپرست روابط عمومی شرکت اب و فاضلاب استان اصفهان تاکید کرد: با کاهش دمای هوا، میزان مصرف و تولید آب اصفهان متعادل خواهد شد.

وی گفت: برای تامین آب شهروندان اصفهانی، چاه‌های اضطراری با تاییدیه بهداشت در مدار قرار دارند، همچنین تصفیه خانه باباشیخعلی با حداکثر ظرفیت خود در مدار است.

حبیبیان توضیح داد: با افزایش دمای هوا حدود ۱۶ مترمکعب بر ثانیه نیاز سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ است، اما این سامانه تنها توان تولید ۱۱ مترمکعب بر ثانیه را دارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قطعی آب آب شرب اصفهان شرکت اب و فاضلاب استان اصفهان گلایه شهروندان قطعی آب در برخی مناطق اصفهان فاضلاب استان اصفهان افت فشار آب دمای هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • افت شدید فشار آب شهرستان رودبار، امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید