Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شورای اسلامی شهر در دوره ششم تقویت کانون‌های فرهنگی مساجد، رسیدگی به محلات کم‌برخوردار، رفع مشکلات شهر و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد نورصالحی در نشستی صمیمانه با اهالی منطقه یک شهرداری اصفهان، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی، خواستگاه و کانون اولیه انقلاب اسلامی در اصفهان محسوب می‌شود، از این رو این مسجد باید به جایگاه اصلی خود آن طور که شایسته است نائل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در تلاش است تا در این مسیر اقداماتی را انجام دهد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شورای اسلامی شهر در دوره ششم تقویت کانون‌های فرهنگی مساجد، رسیدگی به محلات کم‌برخوردار، رفع مشکلات شهر و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مشارکت مردم در اداره شهر از دیگر دغدغه‌های اعضای شورای اسلامی شهر است، در این راستا امید داریم شهروندان با بیان نقاط ضعف و نواقص و ارائه راهکارها، مدیریت شهری را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه اعضای شورای اسلامی در دوره ششم نسبت به دغدغه‌های اصلی و معضلات مردم اصفهان آگاه هستند و می‌دانند محیط زیست، آلودگی هوا و آب در رأس مطالبات مردم اصفهان قرار دارد، گفت: در همین راستا برای نخستین بار در دوره ششم کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون آب و مناطق کم‌برخوردار برای رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار و پیگیری موضوعات مربوط به آب در شورای اسلامی شهر تشکیل شده است.

نورصالحی تاکید کرد: مشکلات شهر را باید با کمک و مشارکت شهروندان ابتدا شناسایی و سپس نسبت به رفع آن اقدام کنیم تا به نتایج کارآمدی دست یابیم.

برای رفع مشکلات شهری مردم به میدان بیایند

محمدرضا فلاح، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر نیز در این نشست اظهار کرد: بر همگان مشهود است انقلاب اسلامی با وحدت، همراهی و همبستگی مردم پیروز شد؛ این وحدت در زمان انقلاب اسلامی در اصفهان حول محور آیت‌الله خادمی شکل گرفت.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس نیز وحدت مردم عامل پیروزی کشور در مقابل جبهه استکبار بود؛ همچنین در ادامه مسیر انقلاب این همبستگی زمینه‌ساز ارائه خدمات شده است‌.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهر پس از انقلاب اسلامی در کشور متولد شد تا شهرها به دست خود مردم و نمایندگان آنها اداره شود.

وی تصریح کرد: در راستای اداره بهتر شهر باید شهروندان به میدان بیایند و پیشگام رفع معضلات و مشکلات شهر شوند، این در حالی است که امروز جامعه از بی‌تفاوتی شهروندان در امور مختلف رنج می‌برد.

لزوم رفع کمبودهای مناطق شهری

عباس حاج رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه مرحوم آیت‌الله خادمی در این مسجد زمینه پیروزی انقلاب اسلامی را در اصفهان پایه‌گذاری کرد، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی کانون انقلاب اسلامی در کلانشهر اصفهان است.

وی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، گفت: پیش از انقلاب اسلامی حتی پزشک نداشتیم و پزشکان کشورهای هند و فیلیپین به ایران می‌آمدند، اما امروز در لوای انقلاب اسلامی از سراسر خاورمیانه برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: این محله شهیدان زیادی در راه اسلام و انقلاب داده است، اما آن طور که شایسته است به محله خادمی توجه و رسیدگی نشده است و باید کمبودهای گذشته جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: البته در طول چهار دهه گذشته خدمات ارزنده‌ای در سایه انقلاب در ابعاد و عرصه‌های مختلف به ویژه مدیریت شهری و مناطق شهری انجام شده است، اما باید تلاش کنیم تا کمبودها رفع شود.

ایران امن‌ترین کشور منطقه است

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه این نشست، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی و این محله، بستر اصلی شکل‌گیری انقلاب اسلامی در اصفهان بوده است، از این رو انقلاب اسلامی امروز نباید بستر و زادگاه خود را از دست بدهد.

وی افزود: اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان باید تمام قد در راستای رفع مشکلات این محله که خاستگاه انقلاب در اصفهان بوده است اقدام کنند.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به روز نوزدهم بهمن‌ماه سال ۵۷ و سالروز بیعت همافران با امام خمینی (ره)، گفت: این انقلاب به راحتی به دست نیامده است، اما ذیل خون شهدا و هدایت امامین انقلاب، ایران اسلامی به پشتوانه مردم و نیروهای مسلح اسلامی به جایگاهی رسیده است که به‌رغم تمام توطئه‌های دشمنان، امن‌ترین کشور منطقه است.

در ادامه این نشست شهروندان محله خادمی و منطقه یک شهرداری اصفهان درخواست‌ها و مطالبات خود را از اعضای شورای اسلامی شهر مطرح کردند.

تعامل مدیریت شهری با مردم با محوریت مسجد

حجت‌الاسلام محمدعلی فقیهی، امام جماعت مسجد آیت‌الله خادمی اظهار کرد: تعامل مردم با مسئولان بسیار اهمیت دارد، به‌ویژه در این شرایط که دولت نیز مردمی است و قطعاً شاهد اتفاقات خوبی در مسیری صحیح هستیم و امیدوارم که مردم به زودی شاهد آثار این حرکت انقلابی باشند.

وی ادامه داد: تعامل مدیریت شهری با مردم با محوریت مسجد اقدامی مؤثر و کارآمد است، چرا که در گذشته این تعامل وجود نداشت. مشکلات امروز نیز یک‌شبه به وجود نیامده است که یک‌شبه از بین برود و رفع مشکلات زمان‌بر و نیازمند همت مسئولانی است که از جنس مردم هستند.

امام جماعت مسجد آیت‌الله خادمی گفت: مدیریت شهری با همراهی دیگر نهادهای نظارتی باید دغدغه حلال و حرام داشته باشد و از دوچرخه‌سواری بانوان که به فتوای همه مراجع حرام است و در دوره قبل چراغ سبزی به این فعل حرام نشان دادند، به جد ممانعت شود.

مادر شهید قوچانی به نمایندگی از مردم محله نیز به برخی از مشکلات و معضلات محله اشاره کرد و گفت: تعدادی خانه مخروبه در این محله وجود دارد که موجب بروز فساد شده است و درخواست داریم سریع‌تر به این موضوع رسیدگی شود.

به گزارش ایمنا، به دنبال برگزاری ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر در مساجد شهر جمعی از اعضای شورای اسلامی اصفهان در مسجد آیت‌الله خادمی حضور یافته و با اهالی محله خادمی منطقه یک شهرداری اصفهان به گفت‌وگو نشستند، همچنین نبود پارکینگ در محله علی‌رغم تردد زیاد در این منطقه، ضرورت ساخت سرویس بهداشتی در محله، لزوم کمک و مساعدت مالی به مسجد، رسیدگی به فضاسازی خیابان چهارباغ پایین، روشنایی محلات، جمع‌آوری مشاغل مزاحم محله از اهم مطالبات مردم محله خادمی از اعضای شورای اسلامی شهر بود.

کد خبر 554157

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان محمدرضا فلاح عباس حاج رسولی ها شورای ششم آلودگی هوا خشکی زاینده رود بحران کم آبی مشارکت شهروندان مناطق کم برخوردار محله محوری پروژه های محله محوری کانون های فرهنگی مساجد بهبود کیفیت زندگی شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان اعضای شورای اسلامی شهر مناطق کم برخوردار انقلاب اسلامی رئیس کمیسیون مدیریت شهری دوره ششم رفع مشکلات مشکلات شهر محله خادمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان از اهداف مهم شورای ششم است
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز