Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شورای اسلامی شهر در دوره ششم تقویت کانون‌های فرهنگی مساجد، رسیدگی به محلات کم‌برخوردار، رفع مشکلات شهر و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد نورصالحی در نشستی صمیمانه با اهالی منطقه یک شهرداری اصفهان، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی، خواستگاه و کانون اولیه انقلاب اسلامی در اصفهان محسوب می‌شود، از این رو این مسجد باید به جایگاه اصلی خود آن طور که شایسته است نائل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در تلاش است تا در این مسیر اقداماتی را انجام دهد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شورای اسلامی شهر در دوره ششم تقویت کانون‌های فرهنگی مساجد، رسیدگی به محلات کم‌برخوردار، رفع مشکلات شهر و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مشارکت مردم در اداره شهر از دیگر دغدغه‌های اعضای شورای اسلامی شهر است، در این راستا امید داریم شهروندان با بیان نقاط ضعف و نواقص و ارائه راهکارها، مدیریت شهری را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه اعضای شورای اسلامی در دوره ششم نسبت به دغدغه‌های اصلی و معضلات مردم اصفهان آگاه هستند و می‌دانند محیط زیست، آلودگی هوا و آب در رأس مطالبات مردم اصفهان قرار دارد، گفت: در همین راستا برای نخستین بار در دوره ششم کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون آب و مناطق کم‌برخوردار برای رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار و پیگیری موضوعات مربوط به آب در شورای اسلامی شهر تشکیل شده است.

نورصالحی تاکید کرد: مشکلات شهر را باید با کمک و مشارکت شهروندان ابتدا شناسایی و سپس نسبت به رفع آن اقدام کنیم تا به نتایج کارآمدی دست یابیم.

برای رفع مشکلات شهری مردم به میدان بیایند

محمدرضا فلاح، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر نیز در این نشست اظهار کرد: بر همگان مشهود است انقلاب اسلامی با وحدت، همراهی و همبستگی مردم پیروز شد؛ این وحدت در زمان انقلاب اسلامی در اصفهان حول محور آیت‌الله خادمی شکل گرفت.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس نیز وحدت مردم عامل پیروزی کشور در مقابل جبهه استکبار بود؛ همچنین در ادامه مسیر انقلاب این همبستگی زمینه‌ساز ارائه خدمات شده است‌.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهر پس از انقلاب اسلامی در کشور متولد شد تا شهرها به دست خود مردم و نمایندگان آنها اداره شود.

وی تصریح کرد: در راستای اداره بهتر شهر باید شهروندان به میدان بیایند و پیشگام رفع معضلات و مشکلات شهر شوند، این در حالی است که امروز جامعه از بی‌تفاوتی شهروندان در امور مختلف رنج می‌برد.

لزوم رفع کمبودهای مناطق شهری

عباس حاج رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه مرحوم آیت‌الله خادمی در این مسجد زمینه پیروزی انقلاب اسلامی را در اصفهان پایه‌گذاری کرد، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی کانون انقلاب اسلامی در کلانشهر اصفهان است.

وی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، گفت: پیش از انقلاب اسلامی حتی پزشک نداشتیم و پزشکان کشورهای هند و فیلیپین به ایران می‌آمدند، اما امروز در لوای انقلاب اسلامی از سراسر خاورمیانه برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: این محله شهیدان زیادی در راه اسلام و انقلاب داده است، اما آن طور که شایسته است به محله خادمی توجه و رسیدگی نشده است و باید کمبودهای گذشته جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: البته در طول چهار دهه گذشته خدمات ارزنده‌ای در سایه انقلاب در ابعاد و عرصه‌های مختلف به ویژه مدیریت شهری و مناطق شهری انجام شده است، اما باید تلاش کنیم تا کمبودها رفع شود.

ایران امن‌ترین کشور منطقه است

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه این نشست، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی و این محله، بستر اصلی شکل‌گیری انقلاب اسلامی در اصفهان بوده است، از این رو انقلاب اسلامی امروز نباید بستر و زادگاه خود را از دست بدهد.

وی افزود: اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان باید تمام قد در راستای رفع مشکلات این محله که خاستگاه انقلاب در اصفهان بوده است اقدام کنند.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به روز نوزدهم بهمن‌ماه سال ۵۷ و سالروز بیعت همافران با امام خمینی (ره)، گفت: این انقلاب به راحتی به دست نیامده است، اما ذیل خون شهدا و هدایت امامین انقلاب، ایران اسلامی به پشتوانه مردم و نیروهای مسلح اسلامی به جایگاهی رسیده است که به‌رغم تمام توطئه‌های دشمنان، امن‌ترین کشور منطقه است.

در ادامه این نشست شهروندان محله خادمی و منطقه یک شهرداری اصفهان درخواست‌ها و مطالبات خود را از اعضای شورای اسلامی شهر مطرح کردند.

تعامل مدیریت شهری با مردم با محوریت مسجد

حجت‌الاسلام محمدعلی فقیهی، امام جماعت مسجد آیت‌الله خادمی اظهار کرد: تعامل مردم با مسئولان بسیار اهمیت دارد، به‌ویژه در این شرایط که دولت نیز مردمی است و قطعاً شاهد اتفاقات خوبی در مسیری صحیح هستیم و امیدوارم که مردم به زودی شاهد آثار این حرکت انقلابی باشند.

وی ادامه داد: تعامل مدیریت شهری با مردم با محوریت مسجد اقدامی مؤثر و کارآمد است، چرا که در گذشته این تعامل وجود نداشت. مشکلات امروز نیز یک‌شبه به وجود نیامده است که یک‌شبه از بین برود و رفع مشکلات زمان‌بر و نیازمند همت مسئولانی است که از جنس مردم هستند.

امام جماعت مسجد آیت‌الله خادمی گفت: مدیریت شهری با همراهی دیگر نهادهای نظارتی باید دغدغه حلال و حرام داشته باشد و از دوچرخه‌سواری بانوان که به فتوای همه مراجع حرام است و در دوره قبل چراغ سبزی به این فعل حرام نشان دادند، به جد ممانعت شود.

مادر شهید قوچانی به نمایندگی از مردم محله نیز به برخی از مشکلات و معضلات محله اشاره کرد و گفت: تعدادی خانه مخروبه در این محله وجود دارد که موجب بروز فساد شده است و درخواست داریم سریع‌تر به این موضوع رسیدگی شود.

به گزارش ایمنا، به دنبال برگزاری ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر در مساجد شهر جمعی از اعضای شورای اسلامی اصفهان در مسجد آیت‌الله خادمی حضور یافته و با اهالی محله خادمی منطقه یک شهرداری اصفهان به گفت‌وگو نشستند، همچنین نبود پارکینگ در محله علی‌رغم تردد زیاد در این منطقه، ضرورت ساخت سرویس بهداشتی در محله، لزوم کمک و مساعدت مالی به مسجد، رسیدگی به فضاسازی خیابان چهارباغ پایین، روشنایی محلات، جمع‌آوری مشاغل مزاحم محله از اهم مطالبات مردم محله خادمی از اعضای شورای اسلامی شهر بود.

کد خبر 554157

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان محمدرضا فلاح عباس حاج رسولی ها شورای ششم آلودگی هوا خشکی زاینده رود بحران کم آبی مشارکت شهروندان مناطق کم برخوردار محله محوری پروژه های محله محوری کانون های فرهنگی مساجد بهبود کیفیت زندگی شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان اعضای شورای اسلامی شهر مناطق کم برخوردار انقلاب اسلامی رئیس کمیسیون مدیریت شهری دوره ششم مشکلات شهر محله خادمی رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها

به گزارش «نماینده»، سوده نجفی صبح امروز در نطق پیش از دستور خود که به مناسبت روز شوراها انجام شد، گفت: ۹ اردیبهشت روز شوراهای اسلامی شهر و روستا را خدمت همه اعضای شوراهای اسلامی سراسر کشور به ویژه اعضای شورای اسلامی شهر تهران تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و شورای اسلامی شهر و روستا نماد مردم سالاری و مشارکت شهروندان در اداره امور شهر و روستا است که در راستای حاکمیت مردم بر سرنوشت خود به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) تشکیل شد. هرچند سالهای زیادی از زمان صدور فرمان امام خمینی (ره) تا برگزاری اولین انتخابات شوراها طی شد؛ اما تشکیل این پارلمان محلی نشان داد جمهوری اسلامی ایران در اداره شهر و حتی روستا به نظر مردم توجه و با برگزاری انتخابات از آنها برای کمک به توسعه و آبادانی دعوت می‌کند و همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره داشتند انتخابات شوراها گامی بسوی تحقق کامل قانون اساسی و در جهت تحکیم پایه‌های انقلاب و استحکام قدرت انقلاب در کشور است.

وی با بیان اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در فصل هفتم خود به موضوع شوراهای شهر و روستا اشاره داشته که این امر بیانگر توجه قانون اساسی به مسئله شوراها که پایین ترین سطح مشارکت شهروندان در اداره امور شهر و روستا است، می‌باشد، اظهارکرد: بسیاری از شهروندان در شهر و روستاهای کشور که دل در گروی توسعه و آبادانی شهر و دیار خود دارند. بر همین اساس در مسیر خدمت قدم برداشته و اعتماد شهروندان را کسب کرده اند. وجود بیش از ۱۲۶ هزار نفر اعضای شورای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور نشان دهنده استقبال شهروندان از شوراها می باشد که این مسئله سرمایه ارزشمند اعتماد عمومی را به ارمغان آورده است.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در ادامه نطق خود که متن آن را در اختیار رسانه‌ها قرار داده است، گفت: سیاستگذاری برای اداره روستا و شهر با توجه به فرصت ها، چالش ها، مطالبات شهروندان و موقعیت های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و همچنین نظارت بر عملکرد دهیاری و شهرداری یکی از مهمترین وظایف شورای اسلامی شهر و روستاست و اعضای شورا باید همانگونه که در قانون وظایف و اختیارات شوراهای اسلامی کشور تاکید شده عمل کنند. متاسفانه در سال های اخیر در برخی شهرها و روستاهای کشور تعدادی از اعضا فراتر از آنچه که قانون به آنها اجازه داده است عمل کردند که این مسئله مسیر توسعه و پیشرفت را با چالش مواجه کرده است.

وی بیان کرد: قدرت شورای اسلامی شهر و روستا در محدوده همان شهر و روستا و بیشتر معطوف به مدیریت شهری می باشد؛ لذا بی توجهی به برخی تصمیمات، نظرات و انتقادات اعضای آن توسط شهرداری ها بیش از آنکه متوجه عضو یا اعضایی از شورا شود، سبب خدشه به جایگاه شورای اسلامی و نظر و رای شهروندان می باشد؛ چرا که شهروندان با رأی خود، اعضای شورای اسلامی شهر و روستا را انتخاب و اعضای شورا نیز دهیار و شهردار را انتخاب می کند؛ دهیاران و شهرداران به امکاناتی که به امانت در اختیار آنها قرار گرفته و قدرت اجرایی که در اداره امور شهر به واسطه رأی اعضای شورا دارند غره نشوند و فراموش نکنند که بر اساس بند یکم ماده ۷۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور با رای آنها که نماینده مردم هستند بر مستند خدمت به مردم قرار گرفته‌اند.

نجفی افزود: از سوی دیگر این امر نه تنها با تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حفظ وحدت و پرهیز از اختلاف و تفرقه در تضاد است؛ بلکه سایر نهادها و سازمان ها تحت تاثیر این فضا در انجام وظایف خود نسبت به شهر و شهروندان بی توجه شده و جایگاه شوراهای اسلامی شهر و روستا تضعیف و در نهایت خدمت به شهروندان که نیت قلبی همه اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور می باشد با مشکل رو به رو می شود. امروز بسیاری از مشکلات و معضلات شهر روستا خارج از وظایف و اختیارات مدیریت شهری بوده و سایر نهادها و سازمان‌ها با بی توجهی خود به آن، سبب ظهور و بروز مشکلات شده‌اند و با عدم تبیین درست وظایف مدیریت شهری اولین نهادی که با هر پدیده و رخ دادی متوجه شهروندان است مدیریت شهری می باشد. فارغ از اینکه حل برخی از مشکلات و معضلات روستا و شهر وظیفه دهیاری و شهرداری نبوده و یا برای حل آن سایر سازمانها و نهادها نیز باید ورود جدی داشته باشند که در این راستا شوراهای اسلامی شهر و روستا می‌توانند با ابزار نظارتی و قانونی خود همچون اصل یکصدو سوم قانون اساسی ورود نمایند.

به گفته نجفی، شهر تهران به دلیل آنکه پایتخت جمهوری اسلامی ایران است و همچنین جمعیت آن دارای مشکلات و معضلات متفاوت‌تری نسبت به سایر کلانشهرهای کشور می باشد و یکی از بارزترین مشکل تهران آلودگی هوا و ترافیک است که در این زمینه‌ تنها مدیریت شهری وظیفه ندارد؛ بلکه سایر نهادها و سازمان‌ها نیز دارای وظایفی هستند و باید نسبت به وظایف خود عمل کنند. از سوی دیگر برخی از مشکلات آن نیازمند همکاری و تعامل همه نهادها می‌باشد. همانگونه که شهر تهران را یک شهر ملی می‌دانیم باید یک عزم ملی نیز برای حل مشکلات آن شکل بگیرد.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران افزود: طرح جامع مدیریت شهری و روستایی یکی از راه های برون رفت شهرها شهر تهران، کلانشهر ها و شهرهای بالای یکصدهزار نفر جمعیت می باشد که این طرح با وجود تصویب در کمیسیون تخصصی هنوز در مجلس شورای اسلامی به تصویب نرسیده که مطالبه جدی شوراهای اسلامی شهر و روستا از مجلس دوازدهم تصویب و ابلاغ هرچه سریع‌تر آن است.

نجفی گفت: یکی از بهترین راه‌های اداره شهر و روستا مشارکت مردم در اداره امور است و مدیریت شهری باید با دعوت از صاحب نظران، متخصصان، معتمدین تلاش کند آنها را در آبادانی محله، منطقه و شهر به صورت مستقیم مرتبط کند. تا با مشارکت جدی و فعال مواردی که خواسته و مطالبه شهروندان و مطابق با فضای فرهنگی و اجتماعی آن محله و منطقه می باشد شکل بگیرد. اینکار قطعا سبب می‌شود تا از انجام پروژه‌ها و اقداماتی که هزینه‌ها زیادی برای اجرای آن صورت می‌گیرد و خواست و رضایت شهروندان را به همراه ندارد، جلوگیری شود و اقدامات مدیریت شهری به سمت مشکلات و معضلات ملموس‌تری حرکت کند.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران ادامه داد: مشارکت مردم که به درستی از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان کلیدواژه و بخش مهم شعار سال ۱۴۰۳ انتخاب شده است از شوراهای اسلامی شهر و روستا که خود برآمده از رأی مردم بوده باید بیشتر و بهتر از سایر نهادها مورد توجه قرار گیرد. توسعه همه جانبه و عدالت محور شهر و روستا بدون در نظر گرفتن خواست شهروندان و مشارکت دادن آنها در امور شهر سخت و دشوار است. شورای اسلامی شهر تهران بر همین اساس تشکیل ستاد راهبری محلات را در دستور کار خود داشته که امروز همزمان با روز شوراها ارکان اجرایی محلات و معتمدین شورا در ترکیب هیئت امنای ۳۵۲ محله شهر تهران به صورت رسمی آغاز به کار می کند. امید است این موارد و استفاده از ظرفیت و معتمدین محلات در سایر کلانشهرها نیز مورد توجه قرار گیرد و از تجربیات آنها برای اداره بهتر شهر استفاده شود.

دیگر خبرها

  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان از اهداف مهم شورای ششم است
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز